pvc dograma varna

Какви са цените на дограма

Мнозина се интересуват от поставянето на дограма в дома им.  А и няма как да бъде другояче, след като това е единственият начин да запазите дома си топъл през студените месеци от годината.
В случай, че сте твърдо убедени, че цената на дограмата е прекалено висока, то тогава ще останете приятно изненадани от факта, че можете да ползвате калкулатор от dograma-varna. Става дума за това, че можете да разгледате сайта на фирмата, да изберете желаната от вас дограма и да пресметнете с помощта на калкулатора колко точно ще ви струва тя. Уверяваме ви, че по този начин не само ще спестите много време, след като няма да е необходимо дори да излизате от дома си, но също така и ще се убедите, че можете да си позволите нова дограма.
Разбира се, не бива да забравяте, че коефициентът на топлопроводимост на дограмата е от съществено значение при избора й. Ето защо ви съветваме да обърнете внимание именно на нея. Нашият съвет е да изберете тази дограма, чийто коефициент на топлопроводимост е най-нисък. А това не означава задължително, че трябва да изберете профил с много камери. Все пак 5-камерните, 3-камерните и 8-камерните профили са най-популярни.

pvc dograma varna
Важно е да знаете и колко важен е монтажът на самата дограма. Неправилният монтаж често става причина за появата на конденз по прозорците, а и е сигурен знак, че в помещението прониква студен въздух. Съветваме ви да се доверите на професионалисти за монтажа, а също така е добре да имате предвид, че е най-подходящо той да бъде извършен през пролетта и есента. По този начин ще сте спокойни, че прозорците няма да се свият или разширят поради високите или ниски температури навън.