Какви са характерните особености на дъбовия трислоен паркет?

Вариантите за пълна промяна на дома, както знаете са много, но има начин, който дава отражение на цялата атмосфера и касае едно нововъведение. Това е смяната на подовата настилка. Ако имате стара, която вече е износена или не ви носи достатъчно топлина и уют, можете да изберете така предпочитания паркет, който се предлага в различни варианти. Ако желаете да разберете какви са характерните особености на дъбовия трислоен паркет, то можете да се информирате повече в каталога, който предлага многообразие от цветове и нюанси. Имате възможност да се обзаведете с нов и качествен паркет, както и с поддържащи средства за него, даващи възможност за дълго ползване в добър вид.

Какви са характерните особености на дъбовия паркет?

Особеностите на дъбовия паркет, който е изработен от европейски дъб, чиято дървесина е структурирана така, че се получава релефен вълнист ефект, който дава необичайна визия и усещане за плътност. В съчетание с различните цветове, тези вълни могат да имат успокояващ ефект или да създадат повече динамика в атмосферата. Можете да прецените, според функциите на даденото помещение, както и според това каква промяна желаете да внесете. Например, ако ви е омръзнало от студеното подово покритие в помещения, където липсва повече светлина, можете да изберете дъбовия паркет да бъде в топли тонове, които да обновят и оживят настроението в дома.

Ако желаете да имате успокояващия ефект на вълните, който да присъства в стаята за отдих или в спалнята, можете да изберете някои от сините варианти, които се предлагат в каталога. Освен това, можете да разчитате и на различните ивици и шарки по дъбовия паркет за оптически уголемяване или смаляване на пространството. Например надлъжните ивици, въздействат удължаващо, а с напречните, можете да разширите помещението настрани. С подходящото съчетание и с мебелите и цветовете на стените, можете да създадете невероятни резултати. Вижте различните варианти, предложени в онлайн магазина и пуснете въображението си в ход, за да можете да създадете търсената атмосфера.