Спокоен сън с качествени матраци онлайн

Качеството на съня е релевантно на това върху какво спите.

Предимствата на замяна на старите дюшеци с нови матраци се състои в повишените качества на новите продукти. Един от най-големите онлайн магазини за матраци intershop.bg си сътрудничи с над 20 фирми производители на аксесоари за спалня, които през годините са доказали качествата и високото си ниво на работа. Любимата марка на много българи Тед има силно представяне във всяка колекция през последните години.

Един от най-интересните модели Тед, който можете да намерите в онлайн магазина е сгъваем матрак Той е едновременно табуретка, която можете да разположите около масата и матрак, на който да настаните гости, като го разпънете, където пожелаете у дома. Много е удобен, ако нямате много свободно пространство в жилището си. Ядрото му е от висококачествен полиуретан с голяма плътност, който гарантира стабилна опора за тялото и много добра изолация от земята.Чудесна алтернатива за малко жилище и за всички, които се радват на креативността и практичните модерни решения. Традиционалистите също могат да се радват на много иновативни и технологично издържани решения при матраците.
Спокоен сън с качествени матраци онлайн
Тестовете в производствените зали показват, че матраците от ново поколение не се деформират като старите дюшеци благодарение на стабилната си конструкция и при правилна експлоатация се превръщат в дългосрочна инвестиция с непроменени качества с течение на времето. Различните видове матрачни ядра се различават предимно по използвания материал, но целите са едни и същи- качествен сън и максимално ниво на комфорт. Мемори пяната,HD пяната, гел матраците и пружинните матраци са произведени с целта да са издръжливи и да са максимално анатомично пригодени.

Добре известно е, че матраци с калъф са по лесни за поддържане на антибактериална среда заради възможността за изпиране. Всички материали, използвани за направата на матраци са хипоалергенни и не предизвикват допълнително загряване на тялото по време на сън. Моделите имат широка приложимост и се предлагат в различни размери. С една дума закупуването на качествени матраци ви гарантират спокоен сън и максимален комфорт.
Онлайн магазин intershop.bg работят с внимание както към корпоративни клиенти с голяма гама предложения за хотели, така и към индивидуални поръчки. Доставката е безплатна до всяка точка на страната, предвидени са подаръци, а още намаления и промоции ви очакват на сайта.