Къде се изработват камини по индивидуален проект?

Новите интериорни решения за дома, на които може да попаднете, наистина са впечатляващи, тъй като в повечето случаи можете да участвате пряко в създаването на проектите за тях.

Как обаче стоят нещата, когато искате да снабдите дома си с камина и къде бихте могли да заявите направата на индивидуален проект за нея – предстои да ви разкажем в тази публикация.

Изборът на камина за дома зависи главно от няколко неща, като на първо място сред тях бива изборът на фирма. Вариантът да разглеждате камини от фирми, които работят с готови продукти, е удачен само за ориентировъчна нагласа сред видовете. Добре е при изборът на фирма да се доверите на такава, която изработва камините индивидуално, според вашите желания и параметрите на дома ви. Единствено по този начин ще успеете да се снабдите с качество, ефективност на отоплението и икономичност. Съответно фирмите производители на камини като kamini-eurostandart.com.com предлагат и тяхната изработка по индивидуален проект.

Къде се изработват камини по индивидуален проект?

Друга важна особеност при изборът на дизайн за камина в дома е това той да бъде актуален във времето. Най-общо казано независимо дали интериорът в стаята ще се подменя, или ще остане същия през годините – камината трябва да се вписва в него, а не да изглежда като неуместно допълнение. Именно поради тази причина малко са хората, които се отправят към изработката на камини по индивидуален проект. Причината е, че тези изложени в каталога на kamini-eurostandart.com или изработваните по поръчка с вече съществуващ дизайн – са пригодени визуално за поставяне в условията на всякакъв интериор. Най-често съвременните камини от „Камини Евростандарт“ са с изчистен дизайн, като по ваше желание около тях могат да се изградят различни елементи. Такива са да речем различните настилки, плотове, колони, комини и други, които придават индивидуален външен вид около камината.

Що се отнася до индивидуалните проекти на камини от тази фирма – можете да се възползвате от голямо разнообразие. Те работят с български и френски горивни камери, които са висококачествени и изпитани във времето на издръжливост и ефективен начин на отопление. Системите, с които работят горивните камери са с регулируемо отделяне на топлина, а майсторите, които се занимават с монтирането и облицовката им, разполагат с над 15 години опит в сферата.

При изработката на индивидуален проект на камини е добре предварително да се свържете с фирмата производител и да споделите с нея вашите идеи. В зависимост от пространството, с което разполагате, те ще ви предложат най-оптималните варианти. Относно дизайна – могат да ви помогнат да усъвършенствате идеята си за ефектен и изгоден такъв. Сред материалите, които се използват за декорация на камините в „Камини Евростандарт“ са много видове естесвени камъни, като: гнайс, румянцево, варовик, оникс, травертин, мрамор, гранит. А също и по-съвременни материали: стъкло, керамика, неръждаема стомана и много други.

Сред съветите, които дават от фирмата при вземане на решение за индивидуален проект за камина, биват следните няколко неща, върху които да помислите:

– планирате ли да има допълнителни отоплителни уреди в помещението;
– искате ли да отоплявате няколко стаи (добре изградените дизайнерски камини нямат проблем с това);
– в какъв стил ще бъде решен интериорът;
– какви материали бихте искали да се използват;
– какъв бюджет можете да отделите.

Не пропускайте да посетите сайта им на kamini-eurostandart.com, за да се запознаете подробно с вариантите, които ви предлагат. Те ви очакват.